Presenter och gadgets åt outdoormänniskor

Känner du någon som älskar att vistas utomhus? Är du kanske själv en friluftsmänniska? Då är det både roligt och praktiskt att skaffa presenter som går i den andan inför jul, födelsedag eller någon annan högtid. En liten gåva till dig själv som belöning för att du klarat av något är aldrig fel!

Beroende på vilken slags outdooraktivitet det är frågan om finns det massor med prylar som kommer bli mycket uppskattade. Du kan hitta ett vitt och brett sortiment hos https://estore.nu/sv/ där du enkelt och smidigt kan välja vad du vill ha i lugn och ro. Här hittar du dessutom många saker inom andra kategorier, som till exempel skönhet och hälsa, mode och accessoarer och hem och hobby.

Gåvor som kan rädda liv

En riktigt bra present till den som gillar att campa, vandra, fiska och klättra är en ordentlig mobilladdare. Idag finns det vattentäta överlevnads-powerbanks som har solceller och därmed kan bli en räddare i nöden när det gäller. Andra bra prylar som skyddar och hjälper är första hjälpen-kit, ficklampor, evighetständare och nödverktyg. Ett överlevnadsarmband är en smart gåva som inte bara ser cool ut, den innehåller dessutom en kompass, en kniv och en visselpipa. Med ett par walkie-talkies kan den som är ute med andra kommunicera där mobilen inte har täckning, vilket blir ett hjälpmedel för att inte komma bort från varandra.

Glöm inte heller ett bra myggskydd! Det må inte vara en fråga om liv och död, men kan åtminstone rädda utflykten. Hur väl utrustad en person än är inför skogsvandringen eller campingtrippen är en myggattack något som kan förstöra hela upplevelsen. För att gåvan ska kännas lite roligare kan du köpa ett snyggt myggarmband i mottagarens favoritfärg eller en skön hängmatta med myggnät som är lätt att ta med sig.

Hobbypresenter till friluftsfans

Anledningarna till att folk sysslar med outdooraktiviteter kan variera. Vissa gör det för de många hälsofördelarna och enligt Folkhälsomyndigheten är det bra för både din fysiska och mentala hälsa att vistas utomhus. Andra gör det för att träna muskler och kondition, medan ytterligare andra gör det som en del av deras fritidsintressen, exempelvis fotografi, fågelskådning eller svampplockning. Även till dem kan du hitta fina presenter som till exempel kikare, aktivitetsarmband, reflexvästar och förvaringsväskor. Visa att du verkligen bryr dig om personen i fråga genom att ge något som passar dem och deras hobbys – det kommer göra dem riktigt glada.