Toppbestigningar

När det gäller toppbestigningar så är det i första hand Marsfjället och Borkatoppen som vi bestiger och man får räkna med att det tar allt från 6-10 timmar att vandra upp och ner till dessa toppar. Här kan man få uppleva en enorm utsikt vid bra väder och underbar natur att vandra i då vi tar oss genom skogen upp på fjället för att sedan nå toppen.

Om man går i lugnt tempo så kan hela familjen vara med. En rekommendation är dock att  barnen i varje fall bör vara från 12 år och uppåt.

Att göra en toppbestigning och sedan komma tillbaka till Vildmarkscampen, göra upp eld i bastun, och bara njuta av värmen och alla intryck man fått under dagen brukar vara enormt rogivande och avstressande.

Boendet bokas på Marsfjäll Mountain Lodge 0940-70003, Vildmarkscampen eller närliggande camping om inte övernattning sker i tält. Läs mer om boendet under fliken Vildmarkscampen. Maila eller ring för offert.


 

Priser och tjänster som kan bokas till naturupplevelse
 Boende från 220kr.
 Helpension från 350kr/person.
Guide fr 1100kr/person/dygn.
 Minst 3st/dag max 8st/dag.

 

ATT TÄNKA PÅ INNAN MAN KOMMER

• Ta med kläder för alla väder och skor som är använda flera gånger så man undviker skavsår.
• God kondition gör att man får ut mer av turen.
• Ta med myggmedel.
• Kolla igenom utrustning t.ex. ryggsäck, sovsäck och kläder så allt är i bra skick.


 

Aktuellt

  • 2017-03-23

    Passa på nya regler nya möjligheter ripjakt hösten 2017. Boka boende mitt i Vilhelminafjällens hjärta Marsfjäll Mountain Lodge.

    Läs mer »