Fjällvandringar

DAGSTURER

Här går vi ut på fjället och kommer tillbaka samma dag. Om man vill ut på fjället och uppleva den underbara natur som finns där men inte vill ligga över på fjället så finns det väldigt många olika alternativ att välja mellan.
Antingen så vandrar vi ut till ett specifikt mål och stannar där, äter och njuter av naturen eller också så vandrar vi hela dagen med mindre stop för fika och mat. Boendet bokas på Marsfjäll Mountain Lodge 0940-70003, Vildmarkscampen eller närliggande camping om inte övernattning sker i tält. Läs mer om boende under fliken Vildmarkscampen

FLERDAGSTURER

Flerdagars turer med övernattning antingen i tält eller någon stuga om det finns tillgång till det. Här är det viktigt att tänka ut vad man vill ha ut av trippen, om det är fotografering eller bara vandring i vacker miljö eller något annat speciellt man är ute efter.

Turen/turerna läggs upp utifrån era önskemål, förutsättningar och möjligheter. När jag fått veta vad man önskar så lägger jag upp rutten i lämpliga dags etapper.

Naturligtvis kan man fjällvandra och fiska samtidigt. Det finns nog inget bättre än att få vandra ut i en vacker fjällmiljö till någon sjö för att sedan slå upp tältet,  börja fiska och bara njuta av naturen. Maila eller ring för offert.


Priser och tjänster som kan bokas till naturupplevelser
 Boende från 220kr.
 Helpension från 350kr/person.
Guide fr 1100kr/person/dygn.
 Minst 3st/dag max 8st/dag.

 

ATT TÄNKA PÅ INNAN MAN KOMMER

• Ta med kläder för alla väder och skor som är använda flera gånger så man undviker skavsår.
• God kondition gör att man får ut mer av turen.
• Ta med myggmedel.
• Kolla igenom utrustning t.ex. ryggsäck, sovsäck och kläder så allt är i bra skick.
 

Aktuellt

  • 2017-03-23

    Passa på nya regler nya möjligheter ripjakt hösten 2017. Boka boende mitt i Vilhelminafjällens hjärta Marsfjäll Mountain Lodge.

    Läs mer »