Om oss

Hej!

Jag heter David Fjällström och är ägare och grundare till företaget Vilhelmina Äventyr och ska lite kort beskriva vad jag har för mål och framtidsplaner med företaget.
Efter att först ha gjort några äventyrsresor till Norrbotten och besökt Icehotel, havsfiskat, åkt hundspann mm så kommer jag numera att bara ägna mej åt det som ligger mej varmast om hjärtat och det är jakt, fiske och naturupplevelser.

När det gäller fågeljakten så har jag över 20 års erfarenhet med både trädskällare och stående fågelhundar. Det som jag tycker gör fågeljakten så fantastisk är närheten till naturen och samspelet med hundarna.

Att ta med sig fiskespöet när man jagar kan vara ett trevlig inslag men naturligtvis så gör jag även rena fisketurer till lämpliga fiskevatten.

Jag har länge önskat att utbudet skulle vara större när det gäller naturupplevelser här uppe i Vilhelmina kommun. Vandra i fjällen, toppbestigningar eller bara göra en härlig fjälltur för att fotografera och mysa i den underbara natur som vi har. Då tänker jag främst för de turister som vill ha lite vägledning, någon som följer med och kan visa på olika ställen som man inte känner till om man inte är från Vilhelmina. Därför så kommer jag att erbjuda alla typer av naturupplevelser. Allt från längre fjällvandringar med övernattning, toppbestigningar, kortare dagsturer där man får äta ute eller varför inte övernatta i storskogen under bar himmel eller i tält. Givetvis kan dessa vandringar erbjudas i både fjäll och skogsmarker. Man kan välja allt från lättare turer där hela familjen kan följa med eller turer som kräver lite mer. Som sagt det är bara fantasin som sätter gränser.

Sist så vill jag bara säga att Vilhelmina Äventyr är ett litet företag men min strävan är att varje enskild individ ska få ut så mycket som möjligt av sin vistelse.

Hör av er

Med vänlig hälsning
David Fjällström


Aktuellt

  • 2017-03-23

    Passa på nya regler nya möjligheter ripjakt hösten 2017. Boka boende mitt i Vilhelminafjällens hjärta Marsfjäll Mountain Lodge.

    Läs mer »