Skogsvandring

Vill man vandra i skogen laga mat över öppen eld och kanske fiska i någon skogstjärn så finns det väldigt många fina ställen att välja på .


Man kanske bara vill ut och gå i skogen äta lunch som tillagas över öppen eld och njuta av orörd natur eller också kanske man vill gå en längre tur i skogen med övernattning i tält och lite fiske i skogstjärnen som ligger fint vid lägret.

Något som jag vill slå ett slag för är att man vandrar genom fjällnära skog upp mot fjället och på så sett få uppleva både skogen och fjällets tjusning på samma gång. En sådan tur kräver naturligtvis att man ligger över i tält och måste bära lite tyngre packning.

Boendet bokas på Marsfjäll Mountain Lodge 0940-70003, Vildmarkscampen eller närliggande camping om inte övernattningen sker i tält. Läs mer om boendet under fliken Vildmarkscampen. Maila eller ring för offert.Priser och tjänster som kan bokas till naturupplevelse
 Boende från 220kr.
 Helpension från 350kr/person.
Guide fr 1100kr/dygn/person.
 Minst 3st/dag max 8st/dag.

 

ATT TÄNKA PÅ INNAN MAN KOMMER

• Ta med kläder för alla väder och skor som är använda flera gånger så man undviker skavsår.
• God kondition gör att man får ut mer av turen.
• Ta med myggmedel.
• Kolla igenom utrustning t.ex. ryggsäck, sovsäck och kläder så allt är i bra skick.
 

Aktuellt

  • 2017-03-23

    Passa på nya regler nya möjligheter ripjakt hösten 2017. Boka boende mitt i Vilhelminafjällens hjärta Marsfjäll Mountain Lodge.

    Läs mer »